Yonex Polytour Fire 200 meter Rood

134,90180,00 (-25%)

Deze Yonex Polytour Fire snaar is verkrijgbaar in de snaardikte 1.25 mm. Het is een ronde monofilament co-polyester snaar die veel controle geeft. Verder is deze snaar erg duurzaam en er kan gemakkelijk met spin worden gespeeld.

Type: spin en duurzaamheid
Dikte: 1.25 mm
Kleur: rood
Kern: Co-polyester monofilament
Verpakking: rol 200 meter

Wissen
x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 2070733 Categorieën: , ,

De Yonex Polytour Fire in de snaardikte 1.25 mm is een ronde monofilament co-polyester snaar die veel controle geeft. Het kenmerk van deze snaar is de hoge mate van balgevoel die de snaar geeft in combinatie met een hoge demping van de schokken. Ook bij ballen die buiten de sweetspot van het racketblad terecht komen voelt deze Yonex snaar comfortabel aan. Verder is het een duurzame snaar en ook is er weinig spanningsverlies.

Bij deze snaar is gebruik gemaakt van de unieke SIF (Silicone oil Infused Filament) technologie. Door deze technologie ontstaat een verhoogd trampoline effect bij de snaren in het racketblad waardoor er met nog meer spin gespeeld kan worden.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Snaardikte

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu