Home » Padel
FILTEREN
Filter by price
Merk
10
11
3
3
14
4
7
12
5
1
8
3
4
4
Serie
1
2
3
Soorten tennisballen
1
Aantal blikken
10
Aantal ballen per blik
10
Sport
87
Gratis verzending

Wij verzenden gratis vanaf € 50 via PostNL.

30 bedenktijd

Ben je niet tevreden, geen probleem. Je hebt 30 dagen bedenktijd.

Laagste prijzen

Wij zijn niet de duurste, wel de beste. Profiteer altijd van lage prijzen!

Padel

Steeds meer sporters ontdekken padel; een uitdagende en dynamische racket- en bal sport. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier spelers, waarbij een bal (vergelijkbaar met een tennisbal) met een padel racket over het net wordt gespeeld. Naast een andere afmeting van het speelveld, dat omringd wordt door wanden, zijn er nog een aantal grote verschillen te noemen tussen tennis en padel. Zo speel je padel met een speciale racket, padel ballen, en zijn er sportschoenen waarmee je optimaal kunt presteren op de padelbaan.

Resultaat 1–16 van de 93 resultaten wordt getoond

Padel spelen

Bij padel kan de bal alle kanten op en moet je op alles zijn voorbereid. Als je denkt verslagen te zijn, kun je onverwacht alsnog winst behalen. De kooi, die vaak is opgebouwd uit glazen wanden of een hekwerk, bepalen deels de verloop van de wedstrijd.

Padel rackets

Padel wordt gespeeld met een padelracket, wat lijkt op een tennisracket. Toch heeft een padel racket andere eigenschappen zoals de bladvorm. Een padelracket met een rond racketblad is het meest geschikt voor beginners, omdat je door het grotere oppervlak van de racket makkelijker het padel balletje kunt raken. Padelrackets met een teardrop-bladvorm zijn gemaakt voor gevorderden, waarmee ze de bal hard kunnen slaan. Padel rackets worden gemaakt met verschillende materialen zoals glasvezel, titanium, graphite en carbon, welke er voor zorgen dat er zo veel mogelijk demping en zo min mogelijk trillingen ontstaan tijdens het spelen van padel.

Padel ballen

Padel wordt gespeeld met een speciale bal; de padelbal. Padelballen lijken op tennisballen maar hebben een lagere druk en zijn wat kleiner dan reguliere tennisballen. Hierdoor stuiterd de padelbal langzamer en minder explosief over het speelveld.

Padel tassen

Om alle padel benodigdheden op te bergen en te vervoeren zijn speciale padeltassen ontwikkeld. Deze tassen bieden voldoende ruimte om meerdere padel rackets op te bergen, en bieden daarnaast ook een passende ruimte om padel ballen en accessoires op te bergen.

Onze padel collectie

Ben je op zoek naar een padel racket, padel ballen of padel tassen van een bepaald merk? De juiste padel benodigdheden koop je eenvoudig en snel bij Tennisvoordeel! Tennisvoordeel heeft padel accessoires van de merken Orygen, Tecnifibre, Head, Adidas, Sane, Tretorn, Wilson, Babolat, Dunlop, Siux, RS en Drop Shot. Je kunt bij Tennisvoordeel padel rackets, padel ballen en padel tassen bestellen.

Filteren

Filter by price
Merk
10
11
3
3
14
4
7
12
5
1
8
3
4
4
Serie
1
2
3
Soorten tennisballen
1
Aantal blikken
10
Aantal ballen per blik
10
Sport
87