Retourzendingen

We leveren de bestelde artikelen altijd met de grootste zorg aan onze klanten. Mocht het artikel toch niet naar tevredenheid zijn dan kunt u bij Tennisvoordeel een artikel binnen 14 dagen na aanlevering ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd, gebruikt, of niet compleet zijn komen niet voor restitutie in aanmerking.

Let op; bestelde rackets die (gratis) bespannen, zijn op maat gemaakt en deze rackets zijn dan ook niet te ruilen.

De bezorgkosten van een retourzending zijn de enige kosten die voor uw eigen rekening zijn. U kunt het artikel of de artikelen bijvoorbeeld bij een PostNL servicepunt retour sturen in de doos van het ontvangen artikel. U kunt ook kiezen voor een andere pakket vervoerder naar eigen keuze. De kosten zijn bij PostNL bij een pakket tot 10 kg (dit is bij vrijwel alle artikelen het geval) €6,75. Bewaar in dit geval altijd de verzendbon, hierop is de track & trace code te vinden, dit is uw bewijs dat het pakket retour is verzonden. Een retourzending kunt u verzenden naar onze winkel in Castricum, het adres is als volgt:

Tennisvoordeel
Torenstraat 52
1901 EG Castricum

Bij een retourzending ontvangt u het aankoopbedrag direct weer op uw rekening zodra we het pakket retour hebben ontvangen.

Indien u verdere vragen heeft over de mogelijkheid tot het ruilen of retourneren van uw product? Neem dan contact met ons op per mail of per telefoon.

Emailadres: info@tennis-voordeel.nl
Telefoon: 0251-785801

Filteren

Maattabel

Lengte (mm)

Gripmaat USA

Gripmaat EU

100-102

4

L0

103-105

4 1/8

L1

106-108

4 1/4

L2

109-111

4 3/8

L3

112-114

4 1/2

L4

Gripmaat tennisracket

Twijfel je over de juiste maat? Deze maattabel kan als richtlijn worden gebruikt voor het kiezen van de juiste gripmaat.

De afstand van de tweede handlijn tot aan het topje van je ringvinger geeft aan welke gripmaat je nodig hebt.

Mocht je er toch niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@tennis-voordeel.nl of 0251-650000.

Racketinformatie

Framelengte (mm)

Gewicht zonder snaren (gram)

Balancepunt (mm)

Bladgrootte (cm²)

Snarenpatroon