Betaalmogelijkheden

Er zijn bij Tennisvoordeel momenteel 4 betaalmogelijkheden, dit zijn de 4 onderstaande betaalmogelijkheden.

iDEAL
iDEAL is in de Nederland de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode bij webshops. Met iDEAL kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw online bestelling afrekenen. Er kan worden afgerekend in de vertrouwende betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank. Bij het gebruik van internetbankieren kun je direct gebruik maken van iDEAL zonder je ergens aan te hoeven melden. Bij een iDEAL betaling wordt de bestelling direct verzonden.

Bankoverboeking
Bij de keuze voor een overboeking ontvangt u per mail de overboekingsgegevens. U kunt daarna zelf het bedrag overboeken. Bij overboekingen is de verwerkingstijd wel 1 a 2 werkdagen waardoor de levertijd van de artikelen iets langer is dan bijvoorbeeld bij een iDEAL betaling.

Bancontact
In België is Bancontact (vroeger Bancontact / Mister Cash) bij webshops de meest voorkomende betaalmethode. Het is net als iDEAL een veilige, snelle en gemakkelijke betaalmethode. Alle Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact.

Giropay
De Duitse versie van iDEAL heet Giropay en heeft in Duitsland zo’n 17 miljoen gebruikers. Giropay is ontworpen voor het online banking systeem in Duitsland.

Filteren

Maattabel

Lengte (mm)

Gripmaat USA

Gripmaat EU

100-102

4

L0

103-105

4 1/8

L1

106-108

4 1/4

L2

109-111

4 3/8

L3

112-114

4 1/2

L4

Gripmaat tennisracket

Twijfel je over de juiste maat? Deze maattabel kan als richtlijn worden gebruikt voor het kiezen van de juiste gripmaat.

De afstand van de tweede handlijn tot aan het topje van je ringvinger geeft aan welke gripmaat je nodig hebt.

Mocht je er toch niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@tennis-voordeel.nl of 0251-650000.

Racketinformatie

Framelengte (mm)

Gewicht zonder snaren (gram)

Balancepunt (mm)

Bladgrootte (cm²)

Snarenpatroon