Padeltassen

Padel tas kopen

Een padel tas is een onmisbaar voor padel spelers. Padel wordt gespeeld met een padel racket en padel ballen die makkelijk mee te nemen en vervoeren zijn in een handige padel tas. Kies voor een tournament tas, die voldoende ruimte biedt om meerdere padel rackets, ballen en accessoires op te bergen en multifunctioneel kan worden gedragen als rugtas, schoudertas of handtas.

Welke padel tas heb ik nodig?

Een goede padel tas biedt genoeg ruimte voor alle padel spullen. Gebruik je meerdere padelrackets? Dan kies je voor een 2, 3, of zelfs 4 rackettas. Een padel tas beschikt meestal ook over extra vakken om de padel accessoires netjes in op te bergen. Heb je genoeg aan minder ruimte? In dat geval kan je kiezen voor een padel rugtas die geschikt zijn voor 1 a 2 padelrackets met extra ruimte voor andere padel toebehoren.

Padel tassen online bestellen?

Ben je op zoek naar een padel tas van een specifiek merk of voor meerdere padel benodigdheden? De juiste padel tas bestel je eenvoudig en snel bij Tennisvoordeel. Je bij ons terecht voor padel tassen van de merken Adidas, Babolat en Drop Shot. Je kunt bij Tennisvoordeel ook padel rackets en padel ballen bestellen.

Menu