Padelrackets

Padelrackets

 • Orygen Epic Xtreme

  Er zijn voorlopig nog 3 Orygen Epic Xtreme padelrackets zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar!

  Het Orygen Epic Xtreme padelracket is uitstekend geschikt voor een grote groep padelspelers. Het racket heeft een ronde vorm met het gewicht gelijk verdeeld over het racketblad en het Orygen racket zorgt voor een mooie combinatie van power en controle.

  Orygen Epic Xtreme

  124,50249,95
 • Nieuw

  Drop Shot Delta 1.0

  Voordelig en direct uit voorraad leverbaar! 

  Het Drop Shot Delta 1.0 padelracket is uitstekend geschikt voor de al wat gevorderde groep padelspelers die nog beter willen worden. Het is een zeer hoogwaardig racket die onder andere een 3D oppervlak heeft en gebruik maakt van 3K Carbon. Verder is het racket goed wendbaar met een gewicht van 350 – 370 gram en de vorm van het racketblad is rond. Ook is het racketblad oversized waardoor er extra makkelijk met power gespeeld kan worden.

  Drop Shot Delta 1.0

  149,90169,95
 • Sale

  Sane Rissing Junior Paars Padel Racket

  Er is nog 1 laatste Sane Rissing Junior Paars padelracket voordelig en direct uit voorraad leverbaar!

  Dit Sane Rissing Junior Paars padelracket is een juniorracket uit de Sane padelracketserie en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 13 jaar. Het padelracket heeft een ronde vorm en een gewicht tussen de 300 en 330 gram. Verder is de framedikte 33 mm.

   

   

 • Sale

  Sane Rissing Junior Rood Padel Racket

  Er zijn nog 2 laatste  Sane Rissing Junior Rood padelrackets voordelig en direct uit voorraad leverbaar!

  Dit Sane Rissing Junior Rood padelracket is een juniorracket uit de Sane padelracketserie en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 13 jaar. Het padelracket heeft een ronde vorm en een gewicht tussen de 300 en 330 gram. Verder is de framedikte 33 mm.

   

   

 • Nieuw

  Tecnifibre Wall Breaker 365 DB

  Deze Tecnifibre Wall Breaker 365 DB padelrackets zijn helaas tijdelijk uitverkocht. Zodra ze weer binnen komen, komen ze direct weer online.

  Het Tecnifibre Wall Breaker 365 DB padelracket is uitstekend geschikt voor een grote groep (gevorderde) padelspelers. Het racket heeft een diamant vorm met een wat hoger balanspunt. Het racket is duurzaam en zorgt voor flink veel power. Er kan makkelijker met spin en slice gespeeld worden door het 3D reliëf op het racketblad, bij Tecnifibre ‘spinskin’ genoemd. Het gewicht van het racket is tussen de 360 en 370 gram en de framedikte is 38 mm. Al met al echt een aanrader!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu