Over Tennisvoordeel

Tennisvoordeel levert sinds 2010 artikelen op tennisgebied. Het bedrijf wordt geleid door Yvo van der Horst. Hij heeft een passie voor tennis en is al jaren 3/3 speler. We streven naar zo voordelige mogelijke prijzen voor onze klanten en een snelle en uitstekende service. In het begin verkocht Tennisvoordeel alleen tennisballen, daarna is de website vernieuwd en zijn er ook rackets, tassen, schoenen, snaren en grips bij gekomen. In 2012 is begonnen met het importeren van innovatieve trainersartikelen uit de VS waardoor we ook trainers naast de trainersballen nog beter van dienst kunnen zijn.

Winkel Castricum

Sinds maart 2013 is er naast de webshop ook een fysieke tennisspeciaalzaak van Tennisvoordeel in Castricum, hier vindt u een groot aanbod aan tennisartikelen. Bent u op zoek naar een nieuw racket? We geven u graag advies en u kunt veel rackets ook testen. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor het bespannen van uw racket.

PostNL

De verzendkosten bij een bestelling vanaf €50,00 zijn gratis. Onze artikelen worden geleverd door PostNL, als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u een code zodat u uw bestelde artikel(en) kunt volgen op https://jouw.postnl.nl/#!/overzicht. Zo weet u precies wanneer uw bestelling binnenkomt. Mist u een artikel in ons assortiment, heeft u vragen of opmerkingen dan horen we dat graag. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Contact informatie
Tennisvoordeel
Dorpsstraat 31
1901 EH Castricum

Telefoon: 0251-785801
Email: info@tennis-voordeel.nl

Telefonisch zijn we te bereiken tijdens de openingstijden van de winkel.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 18:00
Woensdag: 11:00 – 18:00
Donderdag: 13.00 – 19.00
Vrijdag: 11.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: gesloten

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu