Home » Padel » Padelballen
FILTEREN
Filter by price
Merk
2
3
3
2
4
4
1
6
3
4
1
Serie
2
3
Soorten tennisballen
1
Aantal blikken
10
Aantal ballen per blik
10
Sport
31
Gratis verzending

Wij verzenden gratis vanaf € 50 via PostNL.

30 bedenktijd

Ben je niet tevreden, geen probleem. Je hebt 30 dagen bedenktijd.

Laagste prijzen

Wij zijn niet de duurste, wel de beste. Profiteer altijd van lage prijzen!

Padelballen

Kun je padel spelen met een reguliere tennisbal? Zeker, maar er zit toch verschil tussen de soorten ballen. De padelbal lijkt erg veel op een tennisbal maar is kleiner en heeft een lagere druk, waardoor de de padelbal minder explosief stuitert en langzamer over het speelveld beweegt. Deze eigenschappen hebben invloed op de beleving van het spel, waarbij kracht en uithoudingsvermogen essentieel zijn.

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

Welke padelbal heb ik nodig?

Een padelbal bestaat uit vier onderdelen; een rubberen kern, de filter die bestaat uit wol, katoen en synthetische vezels, de druk van de bal en de gewrichten waarmee de bal een geheel vormt. Er bestaan diverse padel ballen die verschillen in snelheid, uithoudingsvermogen en weeromstuit. De grootte van de bal heeft ook invloed op het spel. Is deze groot? Dan wordt het een snel padel spel. Hoe kleiner de bal, hoe meer controle je hebt over de bal. Ook spelen temperatuur, luchtvochtigheid en hoogte een fundamentele rol bij het kiezen van de juiste padelbal. Om de juiste padelbal te kiezen is het zaak om na te gaan hoe vaak en op welk niveau je padel speelt, denk hierbij aan gebruik voor wedstrijden, trainingen of een lager/hoger niveau.

Padel ballen online bestellen?

Ben je op zoek naar padel ballen van een specifiek merk of voor een bepaald niveau? De juiste padel ballen bestel je eenvoudig en snel bij Tennisvoordeel. De officiële Padel World Tour ballen worden geleverd door het merk Head. Daarnaast kun je bij ons terecht voor padel ballen van de merken Tretorn, Babolat, Wilson, Dunlop, Tecnifibre, Siux en RS. Padel ballen worden meestal geleverd in een 3-tin. Tennisvoordeel biedt ook de mogelijkheid om padel ballen te bestellen in hogere oplagen die geschikt zijn voor tennis- en padel verenigingen. Je kunt bij Tennisvoordeel ook padelrackets en padel tassen bestellen.

Filteren

Filter by price
Merk
2
3
3
2
4
4
1
6
3
4
1
Serie
2
3
Soorten tennisballen
1
Aantal blikken
10
Aantal ballen per blik
10
Sport
31