Tennisrackets

Tennisrackets koop je zeer voordelig online bij Tennisvoordeel! We hebben alle bekende rackets van de volgende merken in ons assortiment: Babolat, Dunlop, Head, Tecnifibre, Wilson en Yonex.

We vinden dat bij een nieuw racket ook een nieuwe bespanning hoort. In veel gevallen worden nieuwe racket niet bespannen geleverd. Bij ons kunt u altijd zonder extra kosten met een nieuwe bespanning beginnen. U kunt een snaartype en aantal kg invullen bij de racketpagina’s. Wilt u het racket zelf bespannen of de fabrieksbespanning houden dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Voor advies en andere vragen kunt u ons op werkdagen bereiken op 0251-785801 tussen 13.00 en 18.00 uur.

Bij rackets die niet op voorraad zijn is de levertijd normaal gesproken tussen de 2 en 5 dagen. Wilt u de precieze levertijd weten dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons streven is om alle rackets zo scherp mogelijk aan te bieden zowel op internet als in de winkel in Castricum.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu