Yonex Astrel 105

179,90299,95 (-40%)

Deze Yonex Astrel 105 rackets zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 1 en 3 (nog 1 laatste racket in gripmaat 3) bij Tennisvoordeel!

Yonex Astrel 105

Type speler: recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 265 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 105 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Astrel 105 is afkomstig uit de Yonex Astrel racketserie van eind 2020. De Yonex Astrel racketserie staat opnieuw voor zeer veel comfort, power en een zeer hoge mate van armvriendelijkheid.

Dit racket heeft een iets groter dan gemiddeld racketblad van 105 inch, dit racketblad heeft een extra grote sweetspot (de plaats op het racketblad waar je de bal het beste kunt raken) en het zorgt voor veel comfort en power. Verder is het racket behoorlijk licht met een gewicht van 265 gram (bij de vorige versie van dit rackettype was het gewicht 270 gram), hierdoor is racket goed wendbaar. Het balanspunt van 330 mm en het snarenpatroon van 16×18 zorgen ook voor power en een goede spinpotentie. Al met al geeft dit racket veel vaart, ideaal voor de recreatieve, oudere of beginnende spelers.

Gebruikte technologieën
De Astrel rackets zijn zeer armvriendelijk mede door de Tri-Shut System technologie. Deze technologie maakt gebruik van 3 verschillende materialen die samenwerken in het absorberen en verminderen van ongewenste trillingen. De 3 materialen zijn Vibslayer Carbon in de top van het racket, Neofade materiaal aan de onderkant van het racketblad en tot slot Quake Shut Gel in het handvat. Verder is er een nieuwe techniek in de grip, die de naam Ergo Power Grip heeft. Deze techniek zorgt voor meer power en balgevoel, de grip is aan het einde juist wat dikker en wordt steeds iets dunner naar de bovenkant.

De nieuwe Liner Tech techniek zorgt voor meer power en comfort doordat de snaren nu makkelijker kunnen bewegen. Ook nieuw is de Quad Force Gear techniek. Deze techniek maakt de sweetspot groter doordat bij de vier hoekpunten de tubings zijn geïntegreerd in de structuur van het racketframe waardoor er meer stabiliteit en power ontstaat. Verder wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van het React Resin materiaal, dit materiaal is ingebracht in het grafiet waardoor het racket nog lichter, flexibeler en comfortabeler wordt dan het al was. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, ,

Menu

Yonex Astrel 105

Yonex Astrel 105

179,90299,95 (-40%)

In winkelwagen