Yonex Astrel 105 (270G)

129,90279,95 (-54%)

Het Yonex Astrel 105 racket is nog voordelig en direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 1 (nog 1 laatste racket) bij Tennisvoordeel!

Yonex Astrel 105

Type speler: recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 270 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 105 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Astrel 105 is afkomstig uit de Yonex Astrel racketserie van eind 2018. De Yonex Astrel racketserie staat voor zeer veel comfort, power en een zeer hoge mate van armvriendelijkheid.

Dit racket heeft een iets groter dan gemiddeld racketblad van 105 inch, dit racketblad heeft een extra grote sweetspot (de plaats op het racketblad waar je de bal het beste kunt raken) en het zorgt voor veel comfort en power. Verder is het racket behoorlijk licht met een gewicht van 270 gram, hierdoor is racket goed wendbaar. Het balanspunt van 330 mm en het snarenpatroon van 16×18 zorgen ook voor power en een goede spinpotentie. Al met al geeft dit racket veel vaart, ideaal voor de recreatieve, oudere of beginnende spelers.

Gebruikte technologieën
De Astrel rackets zijn zeer armvriendelijk mede door de Tri-Shut System technologie. Deze technologie maakt gebruik van 3 verschillende materialen die samenwerken in het absorberen en verminderen van ongewenste trillingen. De 3 materialen zijn Vibslayer Carbon in de top van het racket, Neofade materiaal aan de onderkant van het racketblad en tot slot Quake Shut Gel in het handvat. Verder wordt er gebruik gemaakt van de Newly Designed Shaft technologie waardoor er 15% meer stijfheid ontstaat in het hart van het racket wat resulteert in meer controle. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Yonex Astrel 105 (270G)

Yonex Astrel 105 (270G)

129,90279,95 (-54%)

In winkelwagen