Wilson Ultra 100 V3

175,90219,95 (-20%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Wilson Ultra 100 V3

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

De Wilson Ultra 100 V3 komt uit de nieuwe (vanaf begin 2020) Wilson Ultra V3 racketserie. De Ultra rackets zijn zeer allround en veelzijdig door de mooie combinatie van power, spin en controle. De rackets zijn geschikt voor spelers die zowel veel van achteruit spelen als graag naar het net komen, veel (wedstrijd)spelers zullen dus met de Wilson Ultra rackets uit de voeten kunnen. Deze Wilson Ultra rackets hebben een nieuwe, stijlvolle uitvoering gekregen waarbij de kleuren zwart, wit en lichtblauw centraal staan. De toevoeging V3 staat voor de 3e Wilson Ultra racketserie.

Met dit racket spelen onder andere de topspelers: Borna Coric, Maria Sakkari, Feliciano Lopez en Kristina Mladenovic. De Wilson Ultra 100 V3 heeft een middelzwaar gewicht van 300 gram. Het balanspunt van 320 mm in combinatie met het snarenpatroon van 16×19 zorgt voor een zeer een mooie combinatie van power, controle en ook heeft het racket veel potentie om met spin te spelen. Ook het racketblad van 100 inch draagt bij aan deze mooie combinatie van power, gevoel en controle.

Gebruikte technologieën
Nieuw bij de Ultra rackets is vooral de PowerProfile technologie. Deze technologie omvat drie geometrische verbeteringen waardoor er meer stabiliteit ontstaat en waardoor er nog makkelijker power uit de snaren kan komen. De Integrated PWS in het racketblad is nu verspreid over een groter gebied wat zorgt voor een meer open snarenpatroon. Hierdoor ontstaat er meer power zonder verlies van stabiliteit. Verder wordt er gebruik gemaakt van de Inverted Power Rib technologie. De Power Rib zorgt voor meer torsiestabiliteit en extra stijfheid in het gebied rond het hart van het racketframe. Hierdoor wordt de precisie verhoogt en het zorgt voor meer power. Tot slot verlengt de Sweet Spot Channel de breedtesnaren door een holte in het frame met 3.5 mm voor meer power en gevoel.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Type speler

Competitiespeler

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Wilson Ultra 100 V3

Wilson Ultra 100 V3

175,90219,95 (-20%)

In winkelwagen