Wilson Ultra 100 UL V3

Wilson Ultra 100 UL V3

Type speler: competitiespeler en jeugdspelers

Gewicht onbespannen: 257 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

This product is currently out of stock and unavailable.

Vergelijk

De Wilson Ultra 100 UL V3 komt uit de nieuwe (vanaf begin 2020) Wilson Ultra V3 racketserie. De Ultra rackets zijn zeer allround en veelzijdig door de mooie combinatie van power, spin en controle. De rackets zijn geschikt voor spelers die zowel veel van achteruit spelen als graag naar het net komen, veel (wedstrijd)spelers zullen dus met de Wilson Ultra rackets uit de voeten kunnen. Deze Wilson Ultra rackets hebben een nieuwe, stijlvolle uitvoering gekregen waarbij de kleuren zwart, wit en lichtblauw centraal staan. De toevoeging V3 staat voor de 3e Wilson Ultra racketserie.

De Wilson Ultra 100 UL V3 is het lichtste racket uit de Wilson Ultra racketserie met een gewicht van 257 gram. Door dit lichte gewicht is het racket geschikt voor een grote groep spelers, waaronder bijvoorbeeld jeugdspelers die toe zijn aan een eerste senioren racket en spelers die graag met een licht en armvriendelijk racket spelen. Het balanspunt van 330 mm in combinatie met het snarenpatroon van 16×19 zorgt voor een zeer een mooie combinatie van power, controle en ook heeft het racket veel potentie om met spin te spelen. Het racketblad van 100 inch draagt bij aan deze mooie combinatie van power, gevoel en controle.

Gebruikte technologieën
Nieuw bij de Ultra rackets is vooral de PowerProfile technologie. Deze technologie omvat drie geometrische verbeteringen waardoor er meer stabiliteit ontstaat en waardoor er nog makkelijker power uit de snaren kan komen. De Integrated PWS in het racketblad is nu verspreid over een groter gebied wat zorgt voor een meer open snarenpatroon. Hierdoor ontstaat er meer power zonder verlies van stabiliteit. Verder wordt er gebruik gemaakt van de Inverted Power Rib technologie. De Power Rib zorgt voor meer torsiestabiliteit en extra stijfheid in het gebied rond het hart van het racketframe. Hierdoor wordt de precisie verhoogt en het zorgt voor meer power. Tot slot verlengt de Sweet Spot Channel de breedtesnaren door een holte in het frame met 3.5 mm voor meer power en gevoel.

Extra informatie

Gripmaat

, , ,

Type speler

Competitiespeler

Menu