Wilson Triniti Club Trainersballen Box 72 stuks

112,50129,95 (-13%)

Uitverkocht

De Wilson Triniti Club Trainersballen van 72 ballen zijn helaas tijdelijk uitverkocht. Zodra deze tennisballen weer terug in voorraad zijn worden ze direct weer bestelbaar in onze webshop!

Deze nieuw ontwikkelde en zeer duurzame Wilson Triniti Club Trainersballen zijn verpakt in een doos (zonder blikken of plastic) met 72 ballen. Geschikt voor tennisleraren, tennisscholen en tennisverenigingen. De kleur van de bal is geel en deze tennisbal is geschikt voor alle verschillende ondergronden.

Vergelijk
Artikelnummer: WR8201501001 Categorieën: , , , ,

De Wilson Triniti Club trainersballen zijn nieuw en ontwikkeld op zijn duurzaamheid. Het is het eerste tennisballen type waar bij de verpakking geen plastic of blikken worden gebruikt. De 72 ballen zijn verpakt in een kartonnen doos die recyclebaar is. De ballen kunnen direct in de trainersmand of kar worden gedaan. Deze nieuwe Wilson bal is ontwikkeld voor trainingen en is zeer duurzaam.

De kern van de bal bestaat uit speciaal en innovatief plastomeermateriaal waardoor de bal tot wel 4x langer meegaat dan een standaard kern. Verder zorgt het STR Vilt  voor 50% meer flexibiliteit dan het standaard vilt waardoor er meer balgevoel en een hogere duurzaamheid ontstaat. Door het gebruik van de nieuwe kern en het nieuwe vilt ontstaat een tennisbal die goed blijft zonder het gebruik van een gasgevuld blik. Door de unieke combinatie van de nieuwe bal technologie en het volledig recyclebare materiaal is het een nieuw tijdperk op het gebied van tennisballen.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht0.5 kg
Soort tennisballen

Trainersballen

Menu

Wilson Triniti Club Trainersballen Box 72 stuks

Wilson Triniti Club Trainersballen Box 72 stuks

112,50129,95 (-13%)