Wilson Tour Premier All Court 24×3

119,50144,95 (-18%)

Uitverkocht

De dozen Wilson Tour Premier All Court 24×3 zijn voorlopig uitverkocht. Zodra de dozen weer terug in voorraad zijn worden ze direct weer bestelbaar in onze webshop.

De gasgevulde Wilson Tour Premier All Court is de opvolger van de Wilson Australian Open tennisbal. Het is een zeer hoogwaardige en duurzame tennisbal van Wilson. En deze tennisbal is geschikt voor alle verschillende baansoorten. Verpakt in een doos met 24×3 cans. (6 dozijn)

Vergelijk

De Wilson Tour Premier All Court is de opvolger van de Wilson Australian Open tennisbal. Buiten de naamsverandering is het nog steeds dezelfde zeer hoogwaardige gasgevulde tennisbal. De bal speelt comfortabel en is zeer duurzaam. Er wordt gebruik gemaakt van Optivis vilt waardoor de Wilson Tour Premier tennisbal nog beter zichtbaar is op alle verschillende ondergronden. Ook de speeleigenschappen komen prima tot hun recht op alle ondergronden, het is een echte all court tennisbal. Verder is deze tennisbal ITF goedgekeurd. Verpakt in een doos met 24×3 cans. (6 dozijn)

 

 

 

 

 

Extra informatie

Soort tennisballen

Gasgevuld

Menu

Wilson Tour Premier All Court 24x3

Wilson Tour Premier All Court 24x3

119,50144,95 (-18%)