Wilson Roland Garros All Court 24×3 cans

114,50144,95 (-21%)

Uitverkocht

De dozen Wilson Roland Garros All Court 24×3 zijn tijdelijk uitverkocht. Zodra de dozen weer terug in voorraad zijn worden ze direct weer bestelbaar in onze webshop.

De gasgevulde Wilson Roland Garros All Court tennisbal is sinds 2020 de officiële tennisbal waarmee wordt gespeeld op het 2e Grand Slam van het jaar Roland Garros. De tennisbal is van zeer hoge kwaliteit en heeft een slijtvaste viltlaag en de kern van de bal is speciaal ontwikkeld voor lange rally’s. Verpakt in een doos met 24×3 cans. (6 dozijn)

Vergelijk

De gasgevulde Wilson Roland Garros All Court tennisbal is sinds 2020 de officiële tennisbal waarmee wordt gespeeld op het 2e Grand Slam van het jaar Roland Garros. Er zijn 2 versies van deze Wilson Roland Garros tennisbal, de clay tennisbal en deze allcourt tennisbal die geschikt is voor alle verschillende baansoorten. De tennisbal is van zeer hoge kwaliteit en heeft een slijtvaste viltlaag en de kern van de bal is speciaal ontwikkeld voor lange rally’s. Verder heeft deze bal een consistente stuit die erg lang hetzelfde blijft. En de bal blijft goed onder vochtige omstandigheden. Tot slot is deze Wilson tennisbal ITF en KNLTB goedgekeurd.  Verpakt in een doos met 24×3 cans. (6 dozijn)

 

Extra informatie

Aantal blikken

24 blikken

Aantal ballen per blik

3 ballen

Soort tennisballen

Gasgevuld

Menu

Wilson Roland Garros All Court 24x3 cans

Wilson Roland Garros All Court 24x3 cans

114,50144,95 (-21%)