Wilson Revolve Wit 200 meter

102,90159,95 (-36%)

Direct uit voorraad leverbaar in de snaardikte 1.30 mm!

Deze comfortabele en duurzame monofilament Wilson Revolve snaar is vooral gericht op controle en spin. Deze snaar is uitgevoerd in de kleur wit en de snaar is verkrijgbaar in de snaardiktes: 1.25 mm, 1.30 mm en 1.35 mm.

Wilson Revolve Wit
Type: controle en spin
Dikte: 1.25 mm, 1.30 mm en 1.35 mm
Kleur: wit
Verpakking: rol 200 meter

Wissen
x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: WRZ906500 Categorieën: , ,

De Wilson Revolve is nieuwe naam van de Wilson Rip Spin snaar. Deze Wilson Revolve snaar is een comfortabele, duurzame monofilament snaar die verder gericht is op controle en spin. De snaar geeft de speler de beschikking over veel precisie en gevoel. De structuur bestaat uit een polyester kern met daar om heen een speciale coating. Door deze speciale coating kunnen de snaren makkelijk bewegen en na de slag ook weer snel terug schieten naar hun plaats, hierdoor kan er makkelijk met spin worden gespeeld. Deze snaar biedt een hoger comfort dan de meeste normale polyester snaren. De rollen van 200 meter zijn verkrijgbaar in de snaardiktes: 1.25 mm, 1.30 mm en 1.35 mm.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Snaardikte

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu