Wilson Pro Staff 97 V13

214,90279,95 (-23%)

Deze Wilson Pro Staff 97 V13 rackets zijn direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 2 bij Tennisvoordeel!

Wilson Pro Staff 97 V13

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 315 gram

Racket lengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 310 mm

Bladgrootte: 626 cm2 / 97 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Wilson Pro Staff 97 komt uit de nieuwe Wilson Pro Staff racketserie van eind 2020. De specificaties van het racket zijn hetzelfde gebleven in vergelijking met de vorige Wilson Pro Staff 97 racketversie uitgevoerd in het (mat)zwart. Federer is zelf betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe stijlvolle uitgevoerde rackets in de zwarte basiskleur met in de top van het racket aan de binnenkant een glanzende afwerking met 2 strepen erin. De Pro Staff rackets staan al jarenlang bekend om hun enorme gevoel en stabiliteit en dat is nu opnieuw het geval. Er wordt wederom gebruik gemaakt van gevlochten grafiet en kevlar (Braided Graphite) waardoor het gevoel hetzelfde blijft als bij de voorgaande Pro Staff rackets. Het Braided Graphite materiaal zorgt voor ultieme demping van trillingen en verhoogt het balgevoel en de controle.

Nieuw bij dit Pro Staff 97 racket is de Braid 45 techniek. Bovenin het racketblad zijn de carbon vezels gevlochten in een hoek van 45 graden. Dit zorgt voor meer stabiliteit en meer balgevoel op het raakpunt van de bal. Verder is ook nieuw dat de snaren in de sweetspot dichter bij elkaar staan waardoor er meer controle ontstaat. Tot slot was bij de vorige versies van de Pro Staff 97 de racketdop scherp/puntig. Nu is deze vorm wat ronder geworden wat zorgt voor een comfortabeler gevoel.

Dit racket is lichter dan het officiële racket van Roger Federer; de Wilson Pro Staff RF 97 Autograph V13, het racket weegt namelijk 315 gram. Hierdoor is het racket toegankelijk voor een grotere groep wedstrijdspelers die graag met een wat zwaarder racket spelen maar die 340 gram te zwaar vinden. De racketblad grootte is 97 inch (626 cm²), waardoor het racket een uitstekende combinatie van power en controle geeft. Het snarenpatroon van 16×19 draagt hieraan ook bij. Ook zorgt dit snarenpatroon ervoor dat er gemakkelijk met spin gespeeld kan worden. Het balanspunt ligt dicht bij het handvat met een balanspunt van 310 mm, dit zorgt voor een hoge mate van wendbaarheid en voor veel balcontrole. Al met al een zeer comfortabel wedstrijdracket.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, ,

Gewicht

315 gram

Type speler

Competitiespeler

Menu

Wilson Pro Staff 97 V13

Wilson Pro Staff 97 V13

214,90279,95 (-23%)

In winkelwagen