Toalson Thermaxe 1.30 mm 200 meter

74,9099,95 (-25%)

Direct uit voorraad leverbaar!

De Toalson Thermaxe 1.30 mm is een duurzame en allrounde polyester snaar. Deze Toalson snaar geeft spelers een uitstekende mix van (veel) controle, balgevoel en power.

Bij Tennisvoordeel zijn de Toalson Thermaxe 200 meter rollen snaren te verkrijgen in de volgende snaardiktes: 1.23 mm, 1.27 mm en 1.30 mm.

Wissen
x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 60.10215 Categorieën: ,

De Toalson Thermaxe 1.30 mm snaar is een duurzame, allrounde snaar die de speler ook veel balgevoel geeft. Deze snaar is zeer allround waardoor er een mooie mix van gevoel, controle en power ontstaat. Qua materiaal is de snaar gemaakt van polyester.

Door de speciale samenstelling van deze Cyber Blade Tour Thermaxe snaar ontstaat een uitstekende combinatie van duurzaamheid en elasticiteit.
De snaar is gemaakt van een combinatie van thermoplastic en speciaal polyester materiaal. Toalson raadt u aan om de bespanning 5-10% minder hard te bespannen dan uw normale bespangewicht.

Deze rol Toalson Thermaxe is 200 meter in de dikte; 1.30 mm. De Toalson Thermaxe snaar is verder ook verkrijgbaar in rollen van 200 meter met de snaardiktes: 1.23 mm en 1.27 mm. Hoe dunner de snaardikte van de snaar, hoe elastischer de snaar is. Hierdoor ontstaat meer controle en gevoel. Hoe dikker de snaardikte; des te duurzamer en sterker is de snaar.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Snaardikte

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu