Tecnifibre T-Fight 300 RS

174,90219,95 (-20%)

Deze Tecnifibre T-Fight 300 RS rackets zijn in gripmaat 2 direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel.

Tecnifibre T-Fight 300 RS

Type speler: wedstrijd spelers

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 630 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Tecnifibre T-Fight 300 RS is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight RS racketserie die is uitgekomen per september 2020. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel.

Dit racket heeft een middelzwaar gewicht van 300 gram. Door dit middelzware gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep wedstrijdspelers. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 98 inch voor een mooie combinatie van controle en power. Het snarenpatroon van 16×19 draagt net als de vorige editie bij aan deze combinatie van controle en power. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin. In vergelijking met de Tecnifibre T-Fight 305 RS is dit een controleracket met de nadruk iets meer op power en spin, de T-Fight 305 RS geeft weer iets meer controle.

Gebruikte technologieën
Nieuw bij deze versie is de innovatieve RS Section techniek. (deze techniek is terug te vinden in de titel van dit racket) Het staat voor de nieuwe unieke 5 zijdige R-vormige opbouw van het frame. Hierdoor blijft het racket stabieler op het raakpunt van de bal en geeft het toevoeging aan de mate van comfort en power. Verder is het hart van het racket versterkt door een strategische injectie van Foam waardoor er een meer dempend en solide gevoel ontstaat.

Verder wordt er wederom gebruik gemaakt van het XTC materiaal in combinatie met het Dynacore HD materiaal. Het XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore HD materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Tecnifibre T-Fight 300 RS

Tecnifibre T-Fight 300 RS

174,90219,95 (-20%)

In winkelwagen