Tecnifibre T-Fight 295 RSL

164,90199,95 (-18%)

Deze Tecnifibre T-Fight 295 RSL rackets in gripmaat 2 zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Tecnifibre T-Fight 295 RSL

Type speler: competitiespelers

Gewicht onbespannen: 295 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Tecnifibre T-Fight 295 RSL is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight RS racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel.

Dit racket heeft een middelzwaar gewicht van 295 gram. Door dit middelzware gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep wedstrijdspelers. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van power en controle. Het snarenpatroon van 16×19 draagt wederom bij aan deze combinatie van controle en power. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin. In vergelijking met de Tecnifibre T-Fight 300 RS is dit een controleracket met de nadruk iets meer op power, vanwege het grotere racketblad van 100 inch.

Gebruikte technologieën
Nieuw bij deze versie is de innovatieve RS Section techniek. (deze techniek is terug te vinden in de titel van dit racket) Het staat voor de nieuwe unieke 5 zijdige R-vormige opbouw van het frame. Hierdoor blijft het racket stabieler op het raakpunt van de bal en geeft het toevoeging aan de mate van comfort en power. Verder is het hart van het racket versterkt door een strategische injectie van Foam waardoor er een meer dempend en solide gevoel ontstaat.

Verder wordt er wederom gebruik gemaakt van het XTC materiaal in combinatie met het Dynacore HD materiaal. Het XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore HD materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, , ,

Gewicht

295 gram

Type speler

Competitiespeler

Menu

Tecnifibre T-Fight 295 RSL

164,90199,95 (-18%)

In winkelwagen