Siux Match Pro 24×3

97,50149,95 (-35%)

Uitverkocht

Deze dozen Siux Match Pro 24×3 zijn tijdelijk uitverkocht. Zodra ze weer terug in voorraad zijn worden ze direct weer bestelbaar in de webshop!

De Siux Match Pro is de beste padelbal van Siux. Deze padelballen zijn uitstekend geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen en deze padelballen zijn ook geschikt voor alle ondergronden. In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

 

Vergelijk
Artikelnummer: Siux Match Pro 24x3 Categorieën: ,

De Siux Match Pro is de beste padelbal van Siux. Siux is een Spaans padelmerk dat al sinds 2012 padelartikelen maakt. Deze padelballen zijn uitstekend geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen en deze padelballen zijn ook geschikt voor alle ondergronden. De bal heeft een extra versterkte kern en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig rubber samen met een mengsel van viltmaterialen. Hierdoor ontstaat een duurzame bal met een stabiele stuit.

Het is goed om te weten dat padelballen alleen geschikt zijn voor padel. (in het algemeen zijn padelballen net iets kleiner dan tennisballen en een padelbal heeft iets minder druk in vergelijking met een tennisbal) In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

 

 

Extra informatie

Gewicht0.5 kg

Menu

Siux Match Pro 24x3

Siux Match Pro 24x3

97,50149,95 (-35%)