Luxilon 4G Rough 200 meter

249,95329,95 (-24%)

De Luxilon 4G Rough snaar is een monofilament copolyester snaar. De Luxilon 4G Rough snaar is zeer allround qua speeleigenschappen, de snaar geeft de spelers een combinatie van power, spin en comfort. Het verschil met de normale Luxilon 4G snaar is het ruwere profiel van de snaar waardoor er nog makkelijker met spin gespeeld kan worden.

Luxilon 4G Rough
Type: allround/comfort/spin
Dikte: 1.25 mm
Kleur: goud
Kern: poly-ether-ether
Verpakking: rol 200 meter

Wissen
x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: WRZ990144 Categorieën: ,

Deze rol Luxilon 4G Rough is verkrijgbaar in de snaardikte 1.25 mm. De monofilament copolyester Luxilon 4G is zeer allround qua speeleigenschappen, de snaar geeft de spelers een combinatie van power, spin en comfort. Verder is de snaar zeer duurzaam en behoudt heel erg goed de snaarspanning. Ook hebben de weersomstandigheden zoals warmte en regen geen invloed op deze snaar. Het verschil met de normale Luxilon 4G snaar is het ruwere profiel van de snaar waardoor er nog makkelijker met spin gespeeld kan worden.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Snaardikte

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu