Head Padel Pro 24×3

117,50164,95 (-29%)

Uitverkocht

De dozen Head Padel Pro 24×3 zijn tijdelijk uitverkocht. Zodra ze weer leverbaar zijn komen deze dozen direct weer online!

Deze Head Padel Pro is 1 van de meest bekende padelballen in het professionele World Padel Tour circuit. De gasgevulde padelbal geeft veel controle en heeft een hoge duurzaamheid. Deze padelballen zijn geschikt voor alle ondergronden. In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

Vergelijk
Artikelnummer: 575613-24x3 Categorieën: , ,

De Head Padel Pro is 1 van de meest bekende padelballen in het professionele World Padel Tour circuit. Spelers spelen graag met deze uitstekende gasgevulde padelbal van Head door de hoge mate van kwaliteit en comfort. Deze bal staat voor veel controle en een zeer hoge duurzaamheid. Het is goed om te weten dat padelballen alleen geschikt zijn voor padel. (in het algemeen zijn padelballen net iets kleiner dan tennisballen en een padelbal heeft iets minder druk in vergelijking met een tennisbal) Deze padelballen zijn geschikt voor alle ondergronden. In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

Extra informatie

Gewicht0.5 kg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Head Padel Pro 24x3

Head Padel Pro 24x3

117,50164,95 (-29%)