Head Graphene 360 Instinct MP Lite

154,90199,95 (-23%)

Levertijd: 2-3 werkdagen

Head Graphene 360 Instinct MP Lite

Type speler: junior en recreatieve spelers

Gewicht onbespannen: 265 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 340 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 230829 Categorieën: , ,

Deze Head Graphene 360 Instinct MP Lite komt uit de nieuwe Head Graphene 360 Instinct racketserie van begin 2019. Dit rackettype is voor het eerst toegevoegd aan de Instinct racketserie. De Graphene 360 Instinct rackets zijn opnieuw gericht op power en spin in combinatie met een zeer comfortabel gevoel.

Het racket is uitstekend geschikt voor de betere juniorspelers die toe zijn aan een eerste senioren racket, door het gewicht van 265 gram. Het balanspunt van 340 mm en de bladgrootte van 645 cm2 (100 inch) zorgen voor een mooie combinatie van power en controle met de nadruk die wat meer ligt bij power. Verder zorgt het snarenpatroon van 16×19 voor power en potentie om met spin te spelen.

Gebruikte technologie
Het revolutionaire Graphene materiaal van Head is nog verder verbeterd en heeft nu de naam; Graphene 360. Het lichtste en sterkste materiaal ter wereld, Graphene, is in 2013 door Head geïntroduceerd in de Head racketframes. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder doorontwikkeld en er is uniek schok-absorptie materiaal aan toegevoegd. Resulterend in minder trillingen door het sneller terugbrengen van de vibratie nadat de bal het racket heeft geraakt waardoor er nog meer balgevoel en comfort ontstaat. Dit materiaal werd toegepast in het hart van het racket. Nu wordt het ook toegepast op meerdere punten in het racketblad waardoor er meer stabiliteit en power ontstaat.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu