Head Graphene 360 Extreme S

129,90169,95 (-24%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Head Graphene 360 Extreme S

Type speler: competitie en recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 335 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 236128 Categorieën: , ,

Deze Head Graphene 360 Extreme S komt uit de Head 360 Extreme racketserie. De Head Extreme rackets geven de spelers een mooie combinatie van veel mogelijkheid om met spin te spelen, power en gevoel. Doordat de snaren bij deze nieuwe versie meer uit elkaar staan, kan er nog makkelijker met spin worden gespeeld.

Dit racket heeft een gewicht van 280 gram, door dit toegankelijke gewicht is het racket voor een grote groep spelers geschikt. Zowel beginnende, meer gevorderde en jeugd spelers kunnen met dit racket goed overweg. Door het wat lichtere gewicht in vergelijking met de Extreme MP (300 gram) is dit racket wendbaarder en is het makkelijker voor de wat minder gevorderde spelers om toch met veel power en spin te kunnen spelen. Verder heeft het racket een balanspunt van 335 mm en het open snarenpatroon van 16×19 zorgt voor veel power en spin. Het middelgrote 100 inch racketblad geeft veel power met behoud van de controle en precisie.

Gebruikte technologie
Het revolutionaire Graphene materiaal van Head is nog verder verbeterd en heeft nu de naam; Graphene 360. Het lichtste en sterkste materiaal ter wereld, Graphene, is in 2013 door Head geïntroduceerd in de Head racketframes. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder doorontwikkeld en er is uniek schok-absorptie materiaal aan toegevoegd. Resulterend in minder trillingen door het sneller terugbrengen van de vibratie nadat de bal het racket heeft geraakt waardoor er nog meer balgevoel en comfort ontstaat. Dit materiaal werd toegepast in het hart van het racket. Nu wordt het ook toegepast op meerdere punten in het racketblad waardoor er meer stabiliteit en power ontstaat.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu