Dunlop Pro Padel 24×3

112,50144,95 (-22%)

Uitverkocht

De dozen Dunlop Pro Padel 24×3 zijn tijdelijk uitverkocht. Zodra ze weer terug in voorraad zijn komen de dozen direct weer online bij Tennisvoordeel.

De Dunlop Pro Padel is de kwalitatief beste padelbal van Dunlop. Deze padelballen zijn uitstekend geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen en deze padelballen zijn ook geschikt voor alle ondergronden. In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

 

Vergelijk
Artikelnummer: 601384-DS Categorieën: ,

De Dunlop Pro Padel is de kwalitatief beste padelbal van Dunlop. Deze padelballen zijn uitstekend geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen en deze padelballen zijn ook geschikt voor alle ondergronden. De bal heeft een exclusieve kern en er wordt gebruik gemaakt van premium synthetisch vilt. Hierdoor ontstaat een zeer duurzame bal met een stabiele stuit. Doordat deze padelbal sneller door de lucht is en ook sneller van de padelracketbladen afkomt in vergelijking met de Dunlop Padel Team bal is deze bal uitstekend geschikt voor toernooien en wedstrijdspelers.

Het is goed om te weten dat padelballen alleen geschikt zijn voor padel. (in het algemeen zijn padelballen net iets kleiner dan tennisballen en een padelbal heeft iets minder druk in vergelijking met een tennisbal) In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

 

 

Extra informatie

Gewicht0.5 kg

Menu

Dunlop Pro Padel 24x3

Dunlop Pro Padel 24x3

112,50144,95 (-22%)