Babolat Pure Drive Super Lite

144,90169,95 (-15%)

Levertijd: 6-7 werkdagen

Babolat Pure Drive Super Lite (2017)

Type speler: recreatieve en junior speler

Gewicht onbespannen: 255 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 101342 Categorieën: , ,

Deze nieuwe Babolat Pure Drive Super Lite komt uit de nieuwe Babolat Pure Drive collectie van eind 2017. Dit type is de opvolger van de Babolat Pure Drive Super Lite (2015).
Het racket is het lichtste model uit de nieuwe Babolat Pure Drive racketserie met een gewicht van 255 gram. Door dit lichte gewicht is het racket geschikt voor beginnende tennissers, recreatieve spelers die graag spelen met een licht en wendbaar racket en voor junioren die toe zijn aan een eerste seniorenracket. Het midplus racketblad van 100 inch in combinatie met het balanspunt van 330 mm en het snarenpatroon van 16×19 zorgen mooie mix van power, spin en comfort.

Een nieuwe toegepaste technologie bij dit racket is de FSI Power technologie. Er is meer ruimte tussen de breedte snaren, dit resulteert in meer power, comfort en spin. Verder is deze FSI Power technologie verbeterd; alleen bij de nieuwe Pure Drive 2017 rackets zijn de tubings in de vorm van diamant/vierkant. Dit zorgt ervoor dat de snaren meer kunnen bewegen en dit zorgt voor meer power en comfort. Het racket maakt gebruik van de GT technologie. Deze frame constructie bestaat uit hybride en sterke materialen, grafiet en wolfraam vezels, ter verhoging van de controle en het comfort. Het Cortex Demping Systeem is ook verder verbeterd. Deze techniek is net als bij de vorige Pure Drive rackets toegepast in de shaft van het racket. Er is een dun laagje vico elastisch rubber bijgekomen in het materiaal waardoor er nog minder trillingen ontstaan en waardoor het comfortabele gevoel is verhoogd.

Ook de Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast op de Pure Drive. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu