Solinco

Het bedrijf Solinco
Solinco is een Amerikaans bedrijf, dat zich al meer dan 30 jaar richt op het ontwikkelen van tennisartikelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt onder andere rackets, grips en tassen. Maar Solinco is toch vooral bekend om zijn snaren. De bekendste snaar uit de Solinco snarencollectie is de Solinco Tour Bite snaar. De meeste snaren zijn snaren van het type co-polyester. Deze snaren zijn er in verschillende kleuren zoals, groen, blauw, rood, grijs en zwart. De bekendste multifilament snaar van Solinco is de Solinco Vanquish snaar.

De meest bekende spelers en ambassadeurs van de Solinco snaren zijn Mike en Bob Bryan die samen vele Grand Slams in het dubbelspel hebben gewonnen. Ze spelen beide hun wedstrijden met de Solinco Hyper G snaar. Ook spelers als Nikolay Davydenko (Outlast), Jamie Murray (Tour Bite) en Donald Young (Tour Bite) spelen met de Solinco snaren.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu