FILTEREN
Gratis verzending

Wij verzenden gratis vanaf € 50 via PostNL.

30 bedenktijd

Ben je niet tevreden, geen probleem. Je hebt 30 dagen bedenktijd.

Laagste prijzen

Wij zijn niet de duurste, wel de beste. Profiteer altijd van lage prijzen!

Yonex Vcore

Als tennisser weet je dat het vinden van het juiste tennisracket essentieel is voor je prestaties op de baan. Het kiezen van een racket dat past bij je speelstijl en niveau kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. Het merk Yonex staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige tennisrackets. Bij Tennisvoordeel kun je voordelig Yonex Vcore tennisrackets bestellen.

Het lijkt er op dat we niet hebben wat je zoekt.

Yonex Vcore Pro

De Yonex Vcore Pro is een veelzijdig tennisracket dat geschikt is voor een breed scala aan spelers. Dit racket is ontworpen voor gevorderde tennissers die op zoek zijn naar precisie en controle. De Vcore Pro is verkrijgbaar in verschillende gewichten en balanspunten, zodat je het racket kunt aanpassen aan je eigen speelstijl.

Yonex Vcore 98

De Yonex Vcore 98 is een racket dat perfect is voor spelers die op zoek zijn naar controle en spin. Dit racket heeft een iets kleinere kop dan de Vcore Pro, waardoor je meer controle hebt over je slagen. Het racket is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam.

Yonex Vcore 100

Als je op zoek bent naar een tennisracket met meer power, dan is de Yonex Vcore 100 misschien wel de juiste keuze voor jou. Dit racket heeft een grotere kop dan de Vcore 98, waardoor je meer power kunt genereren. Het racket is geschikt voor spelers van alle niveaus en is verkrijgbaar in verschillende gewichten en balanspunten.

Bestel voordelig Yonex Vcore tennisrackets bij Tennisvoordeel

Bij Tennisvoordeel kun je voordelig Yonex Vcore tennisrackets bestellen. Wij bieden een breed assortiment aan tennisrackets van dit merk, zodat je altijd het juiste racket kunt vinden dat past bij jouw speelstijl en niveau. Daarnaast bieden wij ook tennisballen en andere tennisaccessoires aan tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Filteren

Maattabel

Lengte (mm)

Gripmaat USA

Gripmaat EU

100-102

4

L0

103-105

4 1/8

L1

106-108

4 1/4

L2

109-111

4 3/8

L3

112-114

4 1/2

L4

Gripmaat tennisracket

Twijfel je over de juiste maat? Deze maattabel kan als richtlijn worden gebruikt voor het kiezen van de juiste gripmaat.

De afstand van de tweede handlijn tot aan het topje van je ringvinger geeft aan welke gripmaat je nodig hebt.

Mocht je er toch niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@tennis-voordeel.nl of 0251-650000.

Racketinformatie

Framelengte (mm)

Gewicht zonder snaren (gram)

Balancepunt (mm)

Bladgrootte (cm²)

Snarenpatroon