Yonex VCORE SV Team

78,90119,95 (-34%)

Er is nog 1 laatste racket van deze Yonex VCORE SV Team in gripmaat 3 direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel! (gripmaat 1, 2 en 4 zijn uitverkocht)

Yonex VCORE SV Team

Type speler: recreatieve speler en jeugdspelers

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 335 mm

Bladgrootte: 98 inch / 630 cm2

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7275080 Categorieën: , ,

De Yonex VCORE SV Team is afkomstig uit de Yonex VCORE SV racketserie. De Yonex VCORE SV rackets hebben veel potentie om te spinnen en er kan gemakkelijk met power gespeeld worden. Het racket heeft een comfortabel gewicht van 280 gram, door dit wat lichtere gewicht is het racket voor een grote groep spelers geschikt. Waaronder bijvoorbeeld jeugdspelers die met een wat zwaarder racket kunnen gaan spelen. Het middelgrote racketblad heeft een bladgrootte van 98 inch (630 cm2) wat een mooie mix van spin, power en toch ook de nodige controle geeft. Verder zorgt het open snarenpatroon van 16×19 voor power en het zorgt ervoor dat er veel mogelijkheid is om met spin te spelen. Al met al is dit een niet te zwaar, comfortabel racket van Yonex die erg gebruiksvriendelijk is.

Gebruikte technologieën
Nieuw bij de Yonex VCORE SV rackets is het materiaal dat voor het racketframe wordt gebruikt, dit is het SV Frame. Het SV Frame maakt gebruikt van het zeer flexibele Nanometric XT carbon in het bovenste gedeelte van het racket. Dit materiaal zorgt voor 4% meer grip op de bal dan bij andere rackets. In het onderste gedeelte van het racket is het frame aerodynamischer geworden. Hierdoor komt er een extra katapult effect. De combinatie zorgt voor meer spin potentie en meer balgevoel. Verder is de New Aero Fin technologie voor het eerst gebruikt. Deze technologie is toegepast in het bovenste gedeelte van het racket en zorgt voor minder luchtweerstand waardoor er met meer power gespeeld kan worden.

Tot slot zorgt de Isometrische vorm van het racket voor een grotere sweetspot en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu