Yonex Ezone Lite

114,90199,95 (-43%)

Levertijd: 2-3 werkdagen

Yonex Ezone Lite

Artikelcode: 7728410

Type speler: allround/competitiespeler

Gewicht onbespannen: 270 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 100 inch / 645 cm2

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

De Yonex Ezone Lite is de opvolger van de Yonex Ezone DR Lite 270G. Het racket is afkomstig uit de nieuwe (najaar 2017) Yonex Ezone racketserie. Met het gewicht van 270 gram is dit racket geschikt voor een grote groep spelers, waaronder bijvoorbeeld ook jeugdspelers die overgaan naar een eerste senioren racket. Het racketblad van 645 cm2 (100 inch) zorgt voor een mooi combinatie van power en controle. Het snarenpatroon van 16×18 (dit was bij de vorige editie een snarenpatroon van 16×19) zorgt voor power en een hoge spinpotentie. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 330 mm. Het racket lijkt qua specificaties behoorlijk op de Yonex Ezone 98 Alpha. Dit racket geeft in vergelijking met de Yonex Ezone 98 Alpha iets meer power door het grotere racketblad en dit racket is 5 gram lichter.

Gebruikte technologieën
Bij de Yonex Ezone rackets wordt naast het Nanometric DR materiaal gebruik gemaakt van het nieuwe Hyper MG (Hyper Modulus Graphite) materiaal in het bovenste gedeelte van de rackets. Dit materiaal zorgt voor minder trilling van het racketblad op het moment dat de bal wordt geraakt waardoor er meer energie in de bal gelegd kan worden, hierdoor voelt het balcontact beter en kan er ook meer power aan de bal worden meegegeven. Nieuw is ook de Micro Offset Layout technologie. Hierbij zijn de tubings beter en rechter uitgelijnd waardoor de snaren rechter blijven zitten, hierdoor worden de trillingen verminderd en de power en het comfort verhoogd. Verder wordt er gebruik gemaakt van de O.P.S. technologie (Oval Pressed Shaft), te zien aan de ovaalvormige schacht van het racket. Hierdoor ontstaat een langer contactmoment met de bal wat zorgt voor een verhoogde balcontrole en meer potentie om met spin te spelen.

De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Type speler

Competitiespeler

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Yonex Ezone Lite

Yonex Ezone Lite

114,90199,95 (-43%)

In winkelwagen