Yonex Ezone Feel Pink/Blue (250 gram)

139,90179,95 (-22%)

Levertijd: 2-3 werkdagen

Yonex Ezone Feel Pink/Blue (250 gram)

Type speler: jeugdspeler en recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 250 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 350 mm

Bladgrootte: 102 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Ezone Feel Pink/Blue is de opvolger van de Yonex Ezone Feel (Green). Het racket komt uit de nieuwe (begin 2020) Yonex Ezone racketserie.

Dit is het lichtste racket uit de nieuwe Yonex Ezone racketserie met een gewicht van 250 gram. Door dit lage gewicht is het is het racket geschikt voor een grote groep spelers, waaronder bijvoorbeeld ook jeugdspelers die overgaan naar een eerste senioren racket. Verder is het racket geschikt voor recreatieve en beginnende spelers. Het iets grotere racketblad van 102 inch zorgt voor een mooi combinatie van power, comfort en controle. Het snarenpatroon van 16×18 zorgt verder voor power en een hoge spinpotentie. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 350 mm (het gewicht meer naar de top van het racket) wat bijdraagt aan de power van het racket. Al met al is dit een zeer allround, wendbaar en licht gewicht Yonex racket.

Gebruikte technologieën
Een nieuwe techniek bij deze Yonex Ezone rackets is de Vibration Dampening Mesh (VDM). techniek. Deze techniek zorgt voor meer comfort, gevoel en precisie door een nieuw dempend materiaal die in en om de grip is geïntegreerd. Hierdoor nemen trillingen met 30% af bij het raken van de bal en ontstaat er nog meer gevoel. Verder wordt er gebruik gemaakt van de onderstaande Yonex technologieën.

Er wordt verder voor het eerst gebruik gemaakt van de Shockless Grommets techniek. Deze tubings zijn geïntegreerd in de zij- en onderkant van het racketframe. Deze techniek zorgt voor minder spiervermoeidheid en een zachter gevoel op het raakpunt zodat er minder schokken doorkomen voor de pols, onderarm en elleboog. De nieuwe Liner Tech techniek zorgt voor meer power en comfort doordat de snaren nu makkelijker kunnen bewegen.

Van de Oval Pressed Shaft techniek is opnieuw gebruik gemaakt. De hoeken van de shaft zijn ronder waardoor er met meer spin en controle gespeeld kan worden. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Menu

Yonex Ezone Feel Pink/Blue (250 gram)

Yonex Ezone Feel Pink/Blue (250 gram)

139,90179,95 (-22%)

In winkelwagen