Yonex Ezone Ace Deep Blue (260 gram)

102,90119,95 (-14%)

Deze Yonex Ezone Ace Deep Blue zijn in gripmaat 0 en 1 voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Yonex Ezone Ace Deep Blue

Type speler: jeugdspeler en recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 260 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 345 mm

Bladgrootte: 102 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Ace Deep Blue is een nieuw rackettype in de Ezone racketserie. Het racket komt uit de nieuwe (begin 2020) Yonex Ezone racketserie. Met het gewicht van 260 gram is dit racket geschikt voor een grote groep spelers, waaronder bijvoorbeeld ook jeugdspelers die overgaan naar een eerste senioren racket. Verder is het racket geschikt voor recreatieve en beginnende spelers. Het iets grotere racketblad van 102 inch zorgt voor een mooi combinatie van power, comfort en controle. Het snarenpatroon van 16×19 zorgt verder voor power en een hoge spinpotentie. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 345 mm wat bijdraagt aan de power van het racket. Al met al is dit een zeer allround, wendbaar en licht gewicht Yonex racket.

Gebruikte technologieën
Er is bij dit racket gebruik gemaakt van de Oval Pressed Shaft techniek. De hoeken van de shaft zijn ronder waardoor er met meer spin en controle gespeeld kan worden. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

 Yonex Ezone Ace Deep Blue (260 gram)

Yonex Ezone Ace Deep Blue (260 gram)

102,90119,95 (-14%)

In winkelwagen