Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue

179,90249,95 (-28%)

Deze Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue rackets zijn direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 3 en 4 bij Tennisvoordeel!

Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue

Type speler: wedstrijdspeler

Gewicht onbespannen: 315 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 632 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue is een geheel nieuw rackettype in de Ezone racketserie, het is gelijk het meest zware Ezone racket met een gewicht van 315 gram. Het racket is in de zomer van 2020 toegevoegd aan de Ezone racketcollectie.

Het racket geeft zeer veel controle en er kan heel gemakkelijk met spin worden gespeeld. Door de grote sweetspot voelt het racket zeer comfortabel aan en dit zorgt ook voor power. Het racket is zeer allround, ondanks de hoge mate van controle en precisie kan er ook gemakkelijk vaart en spin worden gegenereerd. Al met al een zeer modern racket voor wedstrijdspelers. Met het gewicht van 315 gram is dit nu het zwaarste racket uit de Ezone racketserie. De bladgrootte is 632 cm2 (98 inch) en het racket heeft een snarenpatroon van 16×19. Tot slot heeft dit  nieuwe rackettype een balanspunt van 320 mm.

Gebruikte technologieën
Een nieuwe techniek bij deze Yonex Ezone rackets is de Vibration Dampening Mesh (VDM) techniek. Deze techniek zorgt voor meer comfort, gevoel en precisie door een nieuw dempend materiaal die in en om de grip is geïntegreerd. Hierdoor nemen trillingen met 30% af bij het raken van de bal en ontstaat er nog meer gevoel. Verder wordt er gebruik gemaakt van de onderstaande Yonex technologieën.

Er wordt verder voor het eerst gebruik gemaakt van de Shockless Grommets techniek. Deze tubings zijn geïntegreerd in de zij- en onderkant van het racketframe. Deze techniek zorgt voor minder spiervermoeidheid en een zachter gevoel op het raakpunt zodat er minder schokken doorkomen voor de pols, onderarm en elleboog. De nieuwe Liner Tech techniek zorgt voor meer power en comfort doordat de snaren nu makkelijker kunnen bewegen. Tot slot is het nieuwe, sterke en elastische M40X grafietmateriaal toegevoegd in het hart van het racket wat resulteert in meer stabiliteit en flexibiliteit.

Van de Oval Pressed Shaft techniek is opnieuw gebruik gemaakt. De hoeken van de shaft zijn ronder waardoor er met meer spin en controle gespeeld kan worden. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Gewicht

315 gram

Type speler

Wedstrijdspeler

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue

Yonex Ezone 98 Tour Deep Blue

179,90249,95 (-28%)

In winkelwagen