Yonex Ezone 98 Blue

139,90219,95 (-36%)

Deze Yonex Ezone 98 Blue rackets zijn nog voordelig en direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 3 bij Tennisvoordeel!

Yonex Ezone 98 Blue

Artikelcode: 7728399

Type speler: wedstrijdspeler

Gewicht onbespannen: 305 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 315 mm

Bladgrootte: 632 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Ezone 98 (Blue) is de opvolger van de Yonex Ezone DR 98 310G. Buiten de kleur is het racket precies hetzelfde als de Yonex Ezone 98 (Green). Dit is het Yonex wedstrijdracket waarmee onder andere ATP en WTA spelers Nick Kyrgios en Coco Vandeweghe hun wedstrijden spelen. Het racket komt uit de nieuwe (najaar 2017) Yonex Ezone racketserie.

Het racket blijft zeer veel controle geven en er kan heel gemakkelijk met spin worden gespeeld. Door een iets grotere sweetspot voelt het racket nog comfortabeler aan en er is iets aan power bijgekomen. Het racket is zeer allround, ondanks de hoge mate van controle en precisie kan er ook gemakkelijk vaart en spin worden gegenereerd. Al met al een zeer modern racket voor wedstrijdspelers. Met het gewicht van 305 gram (5 gram lichter dan het voorgaande racket) is dit het zwaarste racket uit de Ezone racketserie. De bladgrootte is 632 cm2 (98 inch) en het snarenpatroon is 16×19. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 315 mm. (balanspunt meer naar het handvat waardoor het racket zeer flexibel en wendbaar is)

Gebruikte technologieën
Bij de Yonex Ezone rackets wordt naast het Nanometric DR materiaal gebruik gemaakt van het nieuwe Hyper MG (Hyper Modulus Graphite) materiaal in het bovenste gedeelte van de rackets. Dit materiaal zorgt voor minder trilling van het racketblad op het moment dat de bal wordt geraakt waardoor er meer energie in de bal gelegd kan worden, hierdoor voelt het balcontact beter en kan er ook meer power aan de bal worden meegegeven. Nieuw is ook de Micro Offset Layout technologie. Hierbij zijn de tubings beter en rechter uitgelijnd waardoor de snaren rechter blijven zitten, hierdoor worden de trillingen verminderd en de power en het comfort verhoogd. Verder wordt er gebruik gemaakt van de O.P.S. technologie (Oval Pressed Shaft), te zien aan de ovaalvormige schacht van het racket. Hierdoor ontstaat een langer contactmoment met de bal wat zorgt voor een verhoogde balcontrole en meer potentie om met spin te spelen.

De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, , ,

Gewicht

305 gram

Type speler

Wedstrijdspeler

Menu

Yonex Ezone 98 Blue

Yonex Ezone 98 Blue

139,90219,95 (-36%)

In winkelwagen