Yonex Ezone 100SL White/Pink

149,90229,95 (-35%)

Er is nog 1 laatste Yonex Ezone 100SL White/Pink racket in gripmaat 0 voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Yonex Ezone 100SL White/Pink

Type speler: jeugdspeler en recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 270 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Yonex Ezone 100SL White Pink is de opvolger van de Yonex Ezone Lite Pink. Dit is de lichte en snelle, wendbare uitvoering van de Yonex Ezone 100L Deep Blue van 285 gram. Buiten de kleur is dit racket hetzelfde racket als de Yonex Ezone 100SL Deep Blue. Het racket komt uit de nieuwe (begin 2020) Yonex Ezone racketserie.

Met het gewicht van 270 gram is dit racket geschikt voor een grote groep spelers, waaronder bijvoorbeeld ook jeugdspelers die overgaan naar een eerste senioren racket. Het racketblad van 645 cm2 (100 inch) zorgt voor een mooi combinatie van power en controle. Het snarenpatroon van 16×18 zorgt voor power en een hoge spinpotentie. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 330 mm. Al met al is dit een zeer allround Yonex racket.

Gebruikte technologieën
Een nieuwe techniek bij deze Yonex Ezone rackets is de Vibration Dampening Mesh (VDM). techniek. Deze techniek zorgt voor meer comfort, gevoel en precisie door een nieuw dempend materiaal die in en om de grip is geïntegreerd. Hierdoor nemen trillingen met 30% af bij het raken van de bal en ontstaat er nog meer gevoel. Verder wordt er gebruik gemaakt van de onderstaande Yonex technologieën.

Er wordt verder voor het eerst gebruik gemaakt van de Shockless Grommets techniek. Deze tubings zijn geïntegreerd in de zij- en onderkant van het racketframe. Deze techniek zorgt voor minder spiervermoeidheid en een zachter gevoel op het raakpunt zodat er minder schokken doorkomen voor de pols, onderarm en elleboog. De nieuwe Liner Tech techniek zorgt voor meer power en comfort doordat de snaren nu makkelijker kunnen bewegen. Tot slot is het nieuwe, sterke en elastische M40X grafietmateriaal toegevoegd in het hart van het racket wat resulteert in meer stabiliteit en flexibiliteit.

Van de Oval Pressed Shaft techniek is opnieuw gebruik gemaakt. De hoeken van de shaft zijn ronder waardoor er met meer spin en controle gespeeld kan worden. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, , ,

Menu

Yonex Ezone 100SL White/Pink

Yonex Ezone 100SL White/Pink

149,90229,95 (-35%)

In winkelwagen