Yonex Ezone 100L Deep Blue (285 gram)

179,90239,95 (-25%)

Yonex Ezone 100L Deep Blue

Type speler: wedstrijdspeler

Gewicht onbespannen: 285 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7728472 Categorieën: , ,

Deze Yonex Ezone 100L Deep Blue is de opvolger van de Yonex Ezone 100 285 gram (Green en Blue). Dit is de lichte en snelle, wendbare uitvoering van de Yonex Ezone 100 Deep Blue van 300 gram. Het racket komt uit de nieuwe (begin 2020) Yonex Ezone racketserie.

Door het wat lichtere gewicht van 285 gram is dit racket voor een grote groep spelers geschikt, voor wedstrijdspelers, maar ook bijvoorbeeld voor de gevorderde jeugdspelers die met een wat zwaarder racket willen gaan spelen. Dit racket geeft makkelijk toegang tot (controleerbare) spin en power. De bladgrootte is middelgroot met 645 cm2 (100 inch) en het snarenpatroon is 16×19. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 325 mm. In vergelijking met de Ezone 98L geeft dit rackettype net wat meer power. (en de 98L heeft juist weer iets meer controle)

Gebruikte technologieën
Een nieuwe techniek bij deze Yonex Ezone rackets is de Vibration Dampening Mesh (VDM). techniek. Deze techniek zorgt voor meer comfort, gevoel en precisie door een nieuw dempend materiaal die in en om de grip is geïntegreerd. Hierdoor nemen trillingen met 30% af bij het raken van de bal en ontstaat er nog meer gevoel. Verder wordt er gebruik gemaakt van de onderstaande Yonex technologieën.

Er wordt verder voor het eerst gebruik gemaakt van de Shockless Grommets techniek. Deze tubings zijn geïntegreerd in de zij- en onderkant van het racketframe. Deze techniek zorgt voor minder spiervermoeidheid en een zachter gevoel op het raakpunt zodat er minder schokken doorkomen voor de pols, onderarm en elleboog. De nieuwe Liner Tech techniek zorgt voor meer power en comfort doordat de snaren nu makkelijker kunnen bewegen. Tot slot is het nieuwe, sterke en elastische M40X grafietmateriaal toegevoegd in het hart van het racket wat resulteert in meer stabiliteit en flexibiliteit.

Van de Oval Pressed Shaft techniek is opnieuw gebruik gemaakt. De hoeken van de shaft zijn ronder waardoor er met meer spin en controle gespeeld kan worden. De verbeterde New Isometric technologie zorgt voor de grootste sweetspot tot nu toe bij de Ezone rackets en deze grotere sweetspot zorgt voor meer controle en minder ballen die minder goed geraakt voelen. Al sinds 1980 maakt Yonex gebruik van deze unieke Isometric technologie.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu