Wilson Six One Team BLX2 16x18

Het laatste racket in gripmaat 1 van dit type is nog zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar, daarna is dit type uitverkocht bij ons!

Wilson Six One Team BLX2 16x18

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 289 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x18

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 613 cm2

Dit racket is onbespannen

Artikelnummer: Wilson Six One Team BLX2 16x18

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 219,99

Tennisvoordeelprijs € 89,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De Wilson Six One Team BLX2 16x18 is de teamuitvoering van de Wilson Six One 95 BLX2. Dit houdt in dat het racket aanzienlijk lichter is en een topzwaar balanspunt heeft. Het racket heeft wel hetzelfde bladformaat als de Six One 95 BLX2. Door het compacte blad van 613 cm2 geeft het racket de nodige controle. Het gewicht van 289 gram en het topweight balanspunt van 33 cm zorgen ervoor dat er gemakkelijk power gegenereerd kan worden. De betere recreanten en wedstrijdspelers die graag met een wat lichter racket spelen, zullen een goede mix tussen power en controle ervaren. De Wilson Six One Team BLX2 is een zeer veelzijdig racket voor de allrounders in het gezelschap. Ook de agressief spelende spelers zal dit racket zeer zeker aanspreken!

Dit racket maakt gebruikt van de zogenaamde BLX2 technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van basalt vezels. Basalt is een natuurlijke vulkaansteen dat zeer gebruiksvriendelijk is en een aantal superieure eigenschappen heeft. Zo geeft het een enorme stabiliteit, werkt het dempend en is het materiaal zeer duurzaam en sterk. Door dit materiaal worden overmatige trillingen voorkomen.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Wilson Six One Team BLX2 16x18