Wilson Blade 98UL

129,90189,95 (-32%)

Wilson Blade 98UL

Type speler: recreatief en jeugd

Gewicht onbespannen: 265 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 335 mm

Bladgrootte: 632 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: WRT73371 Categorieën: , ,

De Wilson Blade 98UL komt uit de nieuwe (eind 2016) Wilson Blade racketserie. Het racket geeft net als de eerdere edities veel gevoel en controle en is zeer stijlvol uitgevoerd met de (licht matte) zwarte en groene kleuren in hetzelfde design als de nieuwe Wilson Pro Staff rackets.

Dit racket is het lichtste senioren racket uit de Wilson Blade racketserie met een gewicht van 265 gram. Het racket is voor het eerst toegevoegd aan de Wilson Blade racketserie. Het lichte gewicht van 265 gram maakt het een geschikt racket voor beginnende tennissers om een snelle zwaai te kunnen maken en op deze manier kan veel vaart aan de bal worden meegegeven. Het racket is ook goed geschikt voor jeugdspelers die voor het eerst overgaan naar een senioren racket. Het compacte racketblad van 98 inch zorgt voor veel controle en het snarenpatroon van 16×9 zorgt juist voor de nodige power en goede spinmogelijkheid. Verder is het racket met een lengte van 700 mm iets langer dan de standaard racketlengte van 685 mm. De anderhalve cm extra zorgt ervoor dat er nog makkelijker vaart en effect aan de bal kan worden meegegeven.

Gebruikte technologieën
De Wilson Blade 98L is gemaakt van gevlochten Basalt en Graphite. Dit materiaal zorgt voor een uitstekende schokdemping, veel controle en gevoel. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Parallel Drilling technologie die ervoor zorgt dat het snarenbed meer energie aan de bal mee kan geven.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu