Wilson Blade 101L V7

99,90125,00 (-20%)

Deze Wilson Blade 101L V7 is direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel in gripmaat 0, 1 en 2.

Wilson Blade 101L V7

Type speler: wedstrijdspeler

Gewicht onbespannen: 274 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 652 cm2 / 101 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: WR022910U Categorieën: , ,

De Wilson Blade 101L V7 komt uit de nieuwe (najaar van 2019) Wilson Blade racketserie. Het racket is zeer stijlvol uitgevoerd met de zwarte, zilveren en limegroene kleuren. De toevoeging V7 staat voor de 7e Wilson Blade racketserie.

De racketspecificaties zijn vrijwel hetzelfde als bij de vorige Wilson Blade 101 Team. Het gewicht is hetzelfde gebleven met 274 gram, dit gewicht maakt het racket uitstekend geschikt voor jeugdspelers die het eerst met een senioren racket gaan spelen en voor spelers die graag met een wat lichter racket spelen. Het racketblad van 101 inch in combinatie met het balanspunt van 330 mm en het open snarenpatroon van 16×19 (dit was bij de vorige versie een snarenpatroon van 16×20) zorgt voor een gemakkelijk hanteerbaar racket met de nodige power en spin mogelijkheden.

Gebruikte technologieën
Het racket maakt gebruik van de nieuwe Feelflex technologie. Deze technologie biedt een hogere stabiliteit en flexibiliteit van het racket, waardoor er met meer power gespeeld kan worden en waardoor spelers een betere controle ervaren bij het raken van de bal. Een andere vernieuwing bij deze nieuwe Wilson Blade rackets is te vinden bij de grip. De handgreep is iets verlengd waardoor spelers met een dubbelhandige backhand makkelijker hun 2e hand kunnen plaatsen. Ook wordt er opnieuw gebruik gemaakt van de Parallel Drilling technologie, deze technologie zorgt ervoor dat het snarenbed meer energie aan de bal mee kan geven.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu