Tretorn Serie+ Padel 24×3

125,00164,95 (-24%)

Uitverkocht

Deze dozen Tretorn Serie+ Padel 24×3 zijn helaas tijdelijk uitverkocht tot medio mei. Zodra deze dozen weer leverbaar zijn worden ze direct weer bestelbaar in de webshop!

De gasgevulde Tretorn Serie+ Padelballen zijn van zeer hoge kwaliteit, de duurzaamheid is dan ook hoog. Deze padelballen zijn uitermate geschikt voor padel wedstrijden en trainingen. Er is een hoge en consistente stuit waardoor de bal erg comfortabel speelt. Al met al een echte aanrader!

Vergelijk
Artikelnummer: 474435-70 Categorieën: , ,

De gasgevulde Tretorn Serie+ Padelballen zijn van zeer hoge kwaliteit, de duurzaamheid is hoog. Deze ballen staan dan ook erg goed bekend in de professionele padelwereld. (bijvoorbeeld de Spaanse en de Portugese bond spelen met deze bal, in deze landen is padel een behoorlijk grote sport) Deze padelballen van Tretorn zijn uitstekend geschikt voor wedstrijden en trainingen. Er is bij deze padelbal gebruik gemaakt van geweven vilt en duurzaam rubber. Hierdoor ontstaat een consistente stuit. Verder is er een hoge interne druk die zorgt voor een hoge stuit, dit draagt bij aan de hoge mate van speelcomfort. In het algemeen zijn padelballen net iets kleiner dan tennisballen. En door het dikkere vilt is deze padelbal geschikt voor lange rally’s. Tot slot zijn deze ballen goed zichtbaar door het fel gekleurde fluor vilt. In deze doos zitten 24 blikken van 3 ballen. (72 ballen in totaal)

Extra informatie

Gewicht0.5 kg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Tretorn Serie+ Padel 24x3

Tretorn Serie+ Padel 24x3

125,00164,95 (-24%)