Yonex tennisrackets

Bij Tennisvoordeel vindt u de vier bekende racketlijnen van Yonex. De begin 2020 nieuwe Yonex Ezone (Deep Blue) racketserie, de eind 2019 nieuwe Yonex VCORE Pro racketserie (in de donkergroene uitvoering), de per augustus 2018 nieuwe Yonex VCORE racketserie (in zowel de rode als de zwarte versie) en tot slot de Yonex Astrel racketserie. (alleen nog de Yonex Astrel 115 versie) De rackets van Yonex zijn al jaren van hoogstaande kwaliteit met telkens nieuwe innovatieve technologieën.

Veel WTA en ATP topspelers spelen met de rackets van Yonex, zo spelen Stanislas Wawrinka, Nick Kyrgios, Denis Shapovalov, Frances Tiafoe, Coco Vandeweghe, Belinda Bencic, Naomi Osaka en Angelique Kerber met Yonex wedstrijdframes en Yonex tennistassen.

Bij de aanschaf van een nieuw racket bij Tennisvoordeel kunt u ervoor kiezen om het nieuwe racket gratis te laten bespannen. Veelal is er geen bespanning aanwezig in een nieuw racket en moet u het racket later nog laten bespannen, dat willen we graag voor zijn.

De laatste Yonex V-Core Si en SV Team rackets zijn nu nog zeer voordelig in de uitverkoop verkrijgbaar. Hier geldt op=op. Dit zelfde geldt voor de laatste rackets uit de Yonex Ezone (de versie van 2017 in de blauwe en groene kleuren) en de Yonex VCORE Pro racketserie.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu