Yonex tennisrackets

Bij Tennisvoordeel vindt u de drie bekende racketlijnen van Yonex. De begin 2018 nieuwe Yonex VCORE Pro racketserie, de per augustus 2018 nieuwe Yonex VCORE racketserie (in zowel de rode als de zwarte versie) en de in het najaar van 2017 nieuwe Yonex Ezone racketserie (in de groene en blauwe uitgevoerde versie). De rackets van Yonex zijn al jaren van hoogstaande kwaliteit met telkens nieuwe innovatieve technologieën.

Veel WTA en ATP topspelers spelen met de rackets van Yonex, zo spelen Stanislas Wawrinka, Nick Kyrgios, Denis Shapovalov, Frances Tiafoe, Vandeweghe, Belinda Bencic, Naomi Osaka en Angelique Kerber met Yonex wedstrijdframes en Yonex tennistassen.

Bij de aanschaf van een nieuw racket bij Tennisvoordeel kunt u ervoor kiezen om het nieuwe racket gratis te laten bespannen. Veelal is er geen bespanning aanwezig in een nieuw racket en moet u het racket later nog laten bespannen, dat willen we graag voor zijn.

De laatste Yonex V-Core Si 100 en Team rackets zijn nu nog zeer voordelig in de uitverkoop verkrijgbaar. Hier geldt op=op. Dit zelfde geldt voor de laatste rackets uit de Yonex Ezone DR en de Yonex VCORE Pro racketserie.

Artikelen 1 tot 15 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3