Yonex tennisrackets

Bij Tennisvoordeel vindt u de drie bekende racketlijnen van Yonex. De begin 2018 nieuwe Yonex VCORE Pro racketserie, de eind 2016 vernieuwde Yonex VCORE SV racketserie en de in het najaar van 2017 nieuwe Yonex Ezone racketserie. De rackets van Yonex zijn al jaren van hoogstaande kwaliteit met telkens nieuwe innovatieve technologieën.

Veel WTA en ATP topspelers spelen met de rackets van Yonex, zo spelen Stanislas Wawrinka, Nick Kyrgios, CoCo Vandeweghe, Belinda Bencic, Martina Hingis en Angelique Kerber met Yonex wedstrijdframes en Yonex tennistassen.

Bij de aanschaf van een nieuw racket bij Tennisvoordeel kunt u ervoor kiezen om het nieuwe racket gratis te laten bespannen. Veelal is er geen bespanning aanwezig in een nieuw racket en moet u het racket later nog laten bespannen, dat willen we graag voor zijn.

De laatste Yonex V-Core Si 98, 100 en Team rackets zijn nu nog zeer voordelig in de uitverkoop verkrijgbaar. Hier geldt op=op. Dit zelfde geldt voor de laatste rackets uit de Yonex Ezone DR racketserie.

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3