Tecnifibre T-Flash 270 Powerstab

Tecnifibre T-Flash 270 Powerstab

Type speler: recreatieve spelers

Gewicht onbespannen: 270 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16 x 19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 14FL27068

Beschikbaarheid: 0 in voorraad. In voorraad Levertijd 2-5 werkdagen

Adviesprijs: € 149,95

Tennisvoordeelprijs € 124,90

  • Koop 2 voor € 119,90 per stuk. en bespaar 5%
Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Tecnifibre T-Flash 270 Powerstab is afkomstig uit de nieuwe (per eind 2017) Tecnifibre T-Flash Powerstab racketserie. De T-Flash racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol power, spin en comfort. Nieuw bij deze nieuwe T-Flash rackets is de Power Stab racketbrug aan de onderkant van het racketblad. Deze Power Stab racketbrug zorgt voor meer stabiliteit en door de kleine verlenging van de lengtesnaren voor meer power.

Dit racket heeft een relatief wat lichter gewicht van 270 gram. Door dit wat lichtere gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep spelers waaronder ook jeugdspelers die overgaan naar een eerste senioren racket. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van power en controle met de nadruk wat meer op power. Het snarenpatroon van 16x19 draagt net als de vorige editie (toen was het gewicht 265 gram) bij aan deze combinatie van power en controle. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin.

Gebruikte technologieën
Het racket is gemaakt van het zeer flexibele Dynacore materiaal dat zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. Het dikkere en bredere Armor Cap+ bumpersysteem zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Tecnifibre T-Flash 270 Powerstab