Tecnifibre T-Fight 305 XTC

Tecnifibre T-Fight 305 XTC

Type speler: wedstrijdspelers

Gewicht onbespannen: 305 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 18x19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 630 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 14FI30589

Beschikbaarheid: 0 in voorraad. In voorraad Levertijd 2-5 werkdagen

Adviesprijs: € 204,95

Tennisvoordeelprijs € 156,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Tecnifibre T-Fight 305 XTC is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight XTC racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel. Met dit rackettype van Tecnifibre spelen onder andere ATP Tour spelers Jeremy Chardy, Aljaz Bedene en Daniil Medvedev.

Dit racket heeft een middelzwaar gewicht van 305 gram. Door dit middelzware gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep wedstrijdspelers. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 98 inch voor een mooie combinatie van controle en power. Het snarenpatroon van 18x19 zorgt voor veel controle en precisie. Al met al is dit een racket dat vooral gericht is op controle, gevoel en precisie. De Tecnifibre T-Fight 300 en 315 XTC rackets zijn juist wat meer op power en spin gericht.

Gebruikte technologieën
De letters XTC staan voor het nieuwe materiaal waarvan de nieuwe Tecnifibre T-Fight rackets zijn gemaakt. XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Tecnifibre T-Fight 305 XTC