Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Type speler: wedstrijdspelers

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 630 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 14FI30069

Beschikbaarheid: 0 in voorraad. In voorraad Levertijd 2-5 werkdagen

Adviesprijs: € 204,95

Tennisvoordeelprijs € 159,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Tecnifibre T-Fight 300 XTC is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight XTC racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel.

Dit racket heeft een middelzwaar gewicht van 300 gram. Door dit middelzware gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep wedstrijdspelers. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 98 inch voor een mooie combinatie van controle en power. Het snarenpatroon van 16x19 draagt net als de vorige editie bij aan deze combinatie van controle en power. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin. In vergelijking met de Tecnifibre T-Fight 305 XTC is dit een controleracket met de nadruk iets meer op power en spin, de T-Fight 305 XTC geeft weer iets meer controle.

Gebruikte technologieën
De letters XTC staan voor het nieuwe materiaal waarvan de nieuwe Tecnifibre T-Fight rackets zijn gemaakt. XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Tecnifibre T-Fight 300 XTC