Tecnifibre T-Fight 265 XTC

Tecnifibre T-Fight 265 XTC

Type speler: recreatieve en junior spelers

Gewicht onbespannen: 265 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 14FI26569

Beschikbaarheid: 0 in voorraad. In voorraad Levertijd 2-5 werkdagen

Adviesprijs: € 159,95

Tennisvoordeelprijs € 128,90

  • Koop 2 voor € 119,90 per stuk. en bespaar 7%
Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Tecnifibre T-Fight 265 XTC is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight XTC racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel.

Dit racket is het lichtste racket uit de nieuwe T-Fight racketserie met een gewicht van 265 gram. Door dit lichte gewicht is het een racket, geschikt voor de meer recreatieve spelers en ook voor bijvoorbeeld jeugdspelers die voor het eerst met een senioren racket gaan spelen. Het balanspunt van 330 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van comfort, power en controle. Het snarenpatroon van 16x19 (dit was bij de vorige versie 16x20) draagt bij aan deze combinatie van controle en power. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin.

Gebruikte technologieën
De letters XTC staan voor het nieuwe materiaal waarvan de nieuwe Tecnifibre T-Fight rackets zijn gemaakt. XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Tecnifibre T-Fight 265 XTC