Prince Textreme Warrior 107T SE

De laatste rackets van deze Prince Textreme Warrior 107T SE zijn nog zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 1 en 2. (gripmaat 3 en 4 zijn reeds uitverkocht)

Prince Textreme Warrior 107T SE

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 690 cm2 / 107 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 7T48B705

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 209,95

Tennisvoordeelprijs € 104,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De Prince TeXtreme Warrior 107T SE is afkomstig uit de TeXtreme Warrior racketcollectie. Het is precies hetzelfde racket als het Prince TeXtreme Warrior 107T racket maar dan in een speciale zwart/grijze uitvoering. De Prince Warrior rackets voelen al jaren zeer comfortabel aan en geven veel mogelijkheid om te spinnen en extra power.

Dit racket geeft zeer gemakkelijk power en spin. Onder andere door het oversized racketblad van 690 cm2 / 107 inch, het balanspunt van 325 mm en het 16x19 snarenpatroon. Het gewicht van het racket is met 280 gram lichter dan de Prince TeXtreme Warrior 107 die 300 gram weegt. Al met al is dit een uitstekend racket voor spelers die op zoek zijn naar een wat lichter, wendbaar racket die makkelijk power geeft maar ook met de nodige controle.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Prince Textreme Warrior 107T SE