Prince Textreme Warrior 100T

Het laatste racket van deze Prince Textreme Warrior 100T in gripmaat 2 is nog direct uit voorraad leverbaar! Daarna is dit type uitverkocht bij Tennisvoordeel.

Prince Textreme Warrior 100T

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 275 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x18

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 7T42G605

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 199,95

Tennisvoordeelprijs € 124,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De Prince Textreme Warrior 100T is afkomstig uit de TeXtreme Warrior racketcollectie. De Prince Warrior rackets voelen al jaren zeer comfortabel aan en geven veel mogelijkheid om te spinnen en extra power.

Dit zeer comfortabele Prince racket heeft een, voor een grote groep spelers, mooi hanteerbaar gewicht van 275 gram. Het racket heeft verder een balanspunt van 325 mm. Het racketblad van 645 cm2 / 100 inch is van gemiddelde grote en geeft de speler een mooie mix van power, gevoel en controle. In vergelijking met de Warrior 107 rackets geeft dit 100 inch racketblad meer controle. Tot slot zorgt het open snarenpatroon van 16x18 voor power en veel potentie om met spin te spelen.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Prince Textreme Warrior 100T